Man aangehouden met 50 gripzakjes hennep

zondag 5 november 2017

Bergen op Zoom - Zaterdagavond zijn tijdens een controle op de Gagelboslaan 50 gripzakjes hennep gevonden in de auto van een 28-jarige Bergenaar.

Rond 21.25 uur wordt de verdachte met zijn auto de controleplaats aan de Gagelboslaan op gedirigeerd voor een algemene controle. Tijdens het gesprek ruikt een agent een typische henneplucht. Op het verzoek om alle in de auto aanwezige drugs af te geven, komt er één zakje hennep tevoorschijn. Tijdens het noteren van alle persoonsgegevens lijkt het alsof de man iets vanuit het dashboardkastje snel verstopt. Om die reden wordt hem gevraagd uit te stappen om de auto beter te kunnen doorzoeken. Vrijwel direct wordt een zak met 50 gripzakjes hennep gevonden.

Vervolgens blijkt de verdachte ook nog diverse telefoons op zak te hebben. Deze zijn in beslag genomen voor technisch onderzoek. De man realiseert zich dat hij een probleem heeft en zet het ineens op een lopen. Na een korte achtervolging wordt hij in de Brechterhoeflaan gevonden. Hij is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex in Breda. Zondagmiddag mocht hij met een dagvaarding op zak weer naar huis. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Huijbergen | 112 alarmeringen Huijbergen | Goedkoop Tanken in Huijbergen | Supermarkten in Huijbergen | Weerbericht Huijbergen