Bestuurder met wapens en sieraden op pad

vrijdag 12 mei 2017

Roosendaal - Tijdens een standaardcontrole liep een man tegen de lamp. In zijn auto werden steek- en slagwapens gevonden. Ook troffen agenten inbrekersgereedschap en mogelijk gestolen spullen aan.

Twee surveillerende agenten reden donderdagnacht 12 mei rond 00.30 uur op de kruising van Rietgoorsestraat en de Thorbeckelaan. Zij lieten een bestuurder (42) van een auto stoppen voor een standaardcontrole. Toen de man uitstapte om zijn identiteitskaart uit zijn broekzak te pakken viel de agenten op dat er een open fles bier in de portier stond. Ook zagen ze een stanleymes liggen in de wagen. De verdachte verklaarde dat hij dat mes voor zijn werk nodig had. Achter in de auto lag er een hakbijl en inbrekersgereedschap. De man had geen rijbewijs bij zich. Hij is aangehouden voor het voorhanden hebben van wapens en inbrekerswerktuigen in de nachtelijke uren. Bij de fouillering die volgde bleek de man ook een zakmes in zijn broek te hebben. De man werd ingesloten in het cellencomplex. Bij de doorzoeking van de auto van de man kwamen er sierraden en portemonnees tevoorschijn. Alle goederen zijn in beslag genomen. De politie is een onderzoek gestart.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Huijbergen | 112 alarmeringen Huijbergen | Goedkoop Tanken in Huijbergen | Supermarkten in Huijbergen | Weerbericht Huijbergen