Kopers en verkopers drugs aangehouden

zondag 12 maart 2017

Bergen op Zoom - Afgelopen nacht zijn vier mannen aangehouden op verdenking van drugshandel en drugsgebruik.

Als agenten omstreeks 00.15 uur een busje signaleren dat geparkeerd staat op De Boulevard Noord, wordt hun argwaan gewekt door de activiteiten rondom het voertuig. Het vermoeden rijst dat er een drugstransactie heeft plaatsgevonden. Als een van de agenten langs het busje loopt wordt de bijrijder, een 33-jarige man uit Bergen op Zoom, op heterdaad betrapt op het bereiden van lijnen cocaïne. Hij is direct aangehouden voor overtreding van de Opiumwet. Naast deze cocaïne wordt ook nog een ponypack cocaïne in beslag genomen. De bestuurder, een 30-jarige Bergernaar, blijkt eveneens een ponypack cocaïne bij zich te hebben. Hij is flink tegenstribbelend aangehouden. Beide mannen zitten nog vast voor verhoor.

Intussen heeft een andere eenheid een auto gevolgd waarvan de agenten vermoeden dat de bijrijder kort daarvoor drugs heeft verkocht aan de mannen in het busje. De twee inzittenden, een 19-jarige en een 25-jarige man uit Bergen op Zoom zijn vervolgens op de Zuid-Westsingel aangehouden op verdenking van drugshandel. Bij de bestuurder wordt wel een groot geldbedrag maar geen drugs aangetroffen. Deze mannen zijn, na overleg met de officier van justitie, in de loop van de nacht weer heengezonden vanwege gebrek aan bewijs.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Huijbergen | 112 alarmeringen Huijbergen | Goedkoop Tanken in Huijbergen | Supermarkten in Huijbergen | Weerbericht Huijbergen