Politie zoekt beelden van Saab met Frans kenteken

maandag 23 oktober 2017

Hoogerheide - Vanwege het onderzoek naar de brute beroving van een vrouw is de politie op zoek van beelden van een Franse Saab, waarin de daders reden.

De politie is nog steeds bezig met het onderzoek naar de beroving op maandag 16 oktober jl. Een 71-jarige vrouw uit Hoogerheide werd op de Prins Clausstraat door twee mannen van enkele gouden armbanden beroofd. Ze reden in een lichtgrijze Saab met Franse kentekenplaten.

Rechercheur: "We hopen dat bewoners of bedrijven uit Hoogerheide of voorbijgangers foto's of filmbeelden hebben op hun bewakingscamera of zogenaamde dashcam in de auto, waarop de lichtgrijze Saab is te zien. Deze beelden kunnen we in het onderzoek naar deze brute beroving heel goed gebruiken om achter de identiteit van de daders te komen. Uit het onderzoek is al naar voren gekomen dat de Saab is gesignaleerd in de Prins Clausstraat, de Huijgensstraat en de Lorentzstraat."

Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Huijbergen | 112 alarmeringen Huijbergen | Goedkoop Tanken in Huijbergen | Supermarkten in Huijbergen | Weerbericht Huijbergen